Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of sulfhydryl reagents on the activity and stability of yeast ribosomes

Tytuł:
The effect of sulfhydryl reagents on the activity and stability of yeast ribosomes
Wpływ odczynników sulfhydrylowych na aktywność i stabilność rybosomów drożdży
Vlijanie sul'fgidril'nych reagentov na aktivnost' i stabil'nost' ribosom drozzej
Autorzy:
Jakubowicz T.
Palen E.
Gasior E.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies