Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane metody wykrywania melaminy i kwasu cyjanurowego w mleku i produktach mleczarskich

Tytuł:
Wybrane metody wykrywania melaminy i kwasu cyjanurowego w mleku i produktach mleczarskich
Selected methods for the detection of melamine and cyanuric acid in milk and milk products
Autorzy:
Polak-Sliwinska M.
Sliwinski M.
Tematy:
melamina
kwas cyjanurowy
przetwory mleczne
zafalszowania zywnosci
zanieczyszczenia zywnosci
metody oznaczania
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies