Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmienność wewnętrznej mikroflory tlenowej wędlin surowych typu serwolatka

Tytuł:
Zmienność wewnętrznej mikroflory tlenowej wędlin surowych typu serwolatka
Peremenichivnost vnutrennejj aehrobnojj mikroflory nesvarennykh vetchin
Variability of the internal aerobic microflora of raw cured pork products of the soft link sausage kind
La variabilite de la microflore aerobienne interieure de la charcuterie crue
Veranderungen der inneren Oxymikroflora der Rohwursten Typus Servelatwurst
Autorzy:
Pezacki W.
Cybulko B.
Urbaniak L.
Golebiowska S.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies