Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena użytkowości mięsnej buhajów opasanych półintensywnie i ekstensywnie

Tytuł:
Ocena użytkowości mięsnej buhajów opasanych półintensywnie i ekstensywnie
Beef performance estimation in half-intensively and extensively fattened bulls
Autorzy:
Grodzki H.
Grabowski R.
Jasiorowski H.
Tematy:
bydlo
buhaje
mieszance miedzyrasowe
wartosc opasowa
wartosc rzezna
cechy uzytkowosci miesnej
opas polintensywny
opas ekstensywny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies