Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Związki między sposobem żywienia, czynnikami społeczno-bytowymi a niedokrwistością w badaniach epidemiologicznych pracowników dużych zakładów produkcyjnych w regionie Białostockim

Tytuł:
Związki między sposobem żywienia, czynnikami społeczno-bytowymi a niedokrwistością w badaniach epidemiologicznych pracowników dużych zakładów produkcyjnych w regionie Białostockim
Correlation betwenn nutrition, socioeconomic factors and anemia In epidemiological studies of workers In big industrial plants In the Bialystok region
Svjaz mezhdu sposobom pitanija, socjalno-bytovymi faktorami i anemiei v ehpideiologicheskikh issledovanijakh rabotnikov bolshikh predpijatijj v Belostockom rajjone
Autorzy:
Lukjan H.
Bielawiec M.
Szpak A.
Rosc D.
Tematy:
zywienie czlowieka
sposob zywienia
warunki socjalno-bytowe
niedokrwistosc
warunki pracy
nawyki
przyzwyczajenia
badania epidemiologiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies