Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka lizozymu i możliwości jego zastosowania w przemyśle spożywczym

Tytuł:
Charakterystyka lizozymu i możliwości jego zastosowania w przemyśle spożywczym
Characteristics and application of lysozyme in the food industry
Kharakteristika lizocima i vozmozhnosti ego primenenija v pashhevojj pormushlennosti
Autorzy:
Kisza J.
Panfil-Kuncewicz H.
Tematy:
lizozym
przemysl spozywczy
wskazniki diagnostyczne
konserwanty
modyfikacja bialek
funkcje enzymatyczne
liza bakterii
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies