Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ stopnia ugniecenia liści buraczanych na jakość i wartość pokarmową kiszonek

Tytuł:
Wpływ stopnia ugniecenia liści buraczanych na jakość i wartość pokarmową kiszonek
Influence of sugar beet tops degree pressure on quality and nutritive value of silages
Vozdejjstvie stepeni trambovki sveklovichnojj botvy na kachestvo i pitatel'nost' silosov
Autorzy:
Mikolajczak J.
Pilat J.
Tematy:
produkcja pasz
liscie buraczane
stopien ugniecenia masy
kiszenie
kiszonka z lisci buraczanych
jakosc kiszonek
wartosc pokarmowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies