Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of oil type in diet in broiler chicken on pro-health and organoleptic properties of meat

Tytuł:
The effect of oil type in diet in broiler chicken on pro-health and organoleptic properties of meat
Wpływ rodzaju oleju w dietach kurcząt brojlerów na właściwości prozdrowotne i organoleptyczne mięsa
Autorzy:
Milczarek A.
Osiek M.
Banaszkiewicz T.
Tematy:
broiler chicken
animal diet
oil addition
linseed oil
muscle
leg muscle
pectoral muscle
muscle lipid
fatty acid
basic nutrient
meat property
organoleptic property
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies