Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ metody ustalania progu wrażliwości amakowej na wynik

Tytuł:
Wpływ metody ustalania progu wrażliwości amakowej na wynik
Vliyanie metoda opredeleniya poroga vkusovoyi chuvstvitel'nosti na poluchaemye rezul'aty
Taste acuity and method of threshold assessment
Autorzy:
Tilgner D.J.
Barylko-Piekielna N.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies