Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ opakowań bezpośrednich i czasu przechowywania aromatyzowanych produktów higroskopijnych na zmiany ich cech sensorycznych i fizykochemicznych (na przykładzie koncentratów do ciast)

Tytuł:
Wpływ opakowań bezpośrednich i czasu przechowywania aromatyzowanych produktów higroskopijnych na zmiany ich cech sensorycznych i fizykochemicznych (na przykładzie koncentratów do ciast)
Autorzy:
Gawrysiak K.
Tematy:
opakowania
materialy opakowaniowe
produkty spozywcze
przechowywanie
produkty higroskopijne
produkty aromatyzowane
koncentraty
ciasta w proszku
cechy sensoryczne
cechy fizykochemiczne
zmiany wlasciwosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies