Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Strawność białka in vitro nasion fasoli i grochu w różny sposób preparowanych

Tytuł:
Strawność białka in vitro nasion fasoli i grochu w różny sposób preparowanych
Stepen pishhevarenija belka in vitro semen fasoli i gorokha obrabotannykh raznymi sposobami
In vitro digestibility of protein from beans and peas prepared in various ways
Autorzy:
Flaczyk E.
Gembicka D.
Szebiotko K.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies