Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rola i zastosowanie egzopolisacharydów w przemyśle mleczarskim

Tytuł:
Rola i zastosowanie egzopolisacharydów w przemyśle mleczarskim
The role and application of exopolysaccharides in the dairy industry
Autorzy:
Zbikowski Z.
Tematy:
mleczarstwo
bakterie kwasu mlekowego
przetwory mleczne
reologia zywnosci
egzopolisacharydy
zastosowanie
mleko fermentowane
wlasciwosci prozdrowotne
tekstura
stabilnosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies