Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie cech fizykochemicznych i przydatności technologicznej mleka krów hf importowanych z Francji z mlekiem z miejscowej populacji bydła czarno-białego

Tytuł:
Porównanie cech fizykochemicznych i przydatności technologicznej mleka krów hf importowanych z Francji z mlekiem z miejscowej populacji bydła czarno-białego
Comparison of physical and chemical properties and technological ability of hf cows milk imported from France with those ones of local black-white cattle population
Autorzy:
Czaplicka M.
Czerniewicz M.
Puchajda Z.
Kruk A.
Jeleniewicz B.
Kielczewska K.
Szalunas T.
Tematy:
bydlo holsztynsko-fryzyjskie
zwierzeta importowane
bydlo czarno-biale
zwierzeta krajowe
krowy mleczne
mleko krowie
jakosc
wlasciwosci fizykochemiczne
sklad chemiczny
przydatnosc technologiczna
analiza porownawcza
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies