Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zróżnicowanych dawek krzemu i manganu na wielkość oraz skład chemiczny główek sałaty

Tytuł:
Wpływ zróżnicowanych dawek krzemu i manganu na wielkość oraz skład chemiczny główek sałaty
The effect of different doses of silicon and manganese on the size and chemical composition of lettuce heads
Autorzy:
Jarosz Z.
Tematy:
warzywa lisciowe
nawozenie mineralne
krzem
mangan
salata
sklad chemiczny
sucha masa
kwas L-askorbinowy
makroelementy
mikroelementy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies