Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oddziaływanie przemysłu spożywczego na środowisko w Polsce, ze szczególnym uwzględnieniem przemysłu piekarskiego

Tytuł:
Oddziaływanie przemysłu spożywczego na środowisko w Polsce, ze szczególnym uwzględnieniem przemysłu piekarskiego
The influence of the agri-food industry on environment in Poland
Autorzy:
Torunski J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Przedstawiono oddziaływanie przemysłu spożywczego na środowisko w Polsce, ze szczególnym uwzględnieniem przemysłu piekarskiego.

The aim of this study is an analysis of influence of the agri - food industry on environment in Poland.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies