Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku soków owocowych lub naparu z mięty na aktywność przeciwutleniającą i stabilność barwy mieszanych soków jabłkowych typu NFC

Tytuł:
Wpływ dodatku soków owocowych lub naparu z mięty na aktywność przeciwutleniającą i stabilność barwy mieszanych soków jabłkowych typu NFC
Effect of fruit juices addition or mint infusion on the antioxidant activity and color stability of apple NFC type juices
Autorzy:
Synowiec-Wojtarowicz A.
Maou A.
Kolanska-Rosol M.
Derewniuk M.
Pawlowska-Goral K
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies