Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Systemowe podejście do bezpieczeństwa żywności w Polsce - trudne początki

Tytuł:
Systemowe podejście do bezpieczeństwa żywności w Polsce - trudne początki
Systemic approach to food safety in Poland - difficult beginings
Autorzy:
Dzwolak W.
Tematy:
Polska
zywnosc
bezpieczenstwo zywnosci
zapewnienie jakosci
zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci
systemy zarzadzania
system HACCP
dobra praktyka produkcyjna
dobra praktyka higieniczna
dokumentacja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies