Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Functional properties of green tea extracts and earth caltrop (Tribulus terrestris) extracts as a source of bioactive substances in food

Tytuł:
Functional properties of green tea extracts and earth caltrop (Tribulus terrestris) extracts as a source of bioactive substances in food
Właściwości funkcjonalne ekstraktów z zielonej herbaty i buzdyganka ziemnego (Tribulus terrestris) jako źródła substancji bioaktywnych w żywności
Autorzy:
Zebrowska M.
Waszkiewicz-Robak B.
Język:
angielski
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies