Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Laboratory and sensory assessment of lamb muscle tissue with regard to multidimensional analysis of the discriminatory function

Tytuł:
Laboratory and sensory assessment of lamb muscle tissue with regard to multidimensional analysis of the discriminatory function
Ocena laboratoryjna i sensoryczna tkanki mięśniowej jagniąt z uwzględnieniem wielowymiarowej analizy funkcji dyskryminacyjnej
Autorzy:
Paraponiak P.
Tematy:
laboratory assessment
sensory assessment
lamb
meat
muscle tissue
multidimensional analysis
discriminatory function
physicochemical trait
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies