Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Interakcje składników żywności. Prezentujemy 16. część cyklu nt.: "Interakcje składników żywności"

Tytuł:
Interakcje składników żywności. Prezentujemy 16. część cyklu nt.: "Interakcje składników żywności"
Autorzy:
Kostyra H.
Kostyra E.
Tematy:
zywnosc
skladniki zywnosci
oddzialywania hydrofobowe
interakcje
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies