Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Linking plant sciences and food sciences: quantitative genetic analyses of glucosinolate degradation during food processing in Brassica oleracea

Tytuł:
Linking plant sciences and food sciences: quantitative genetic analyses of glucosinolate degradation during food processing in Brassica oleracea
Autorzy:
Hennig K.
Verkerk R.
Dekker M.
Bonnema G.
Tematy:
plant science
food science
quantitative analysis
genetic analysis
glucosinolate
degradation
food processing
Brassica oleracea
broccoli
phytochemical
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies