Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Możliwości zastosowania ultradźwięków w przemyśle owocowo-warzywnym

Tytuł:
Możliwości zastosowania ultradźwięków w przemyśle owocowo-warzywnym
The possibilities of ultrasound application in the fruit and vegetable processing industry
Autorzy:
Konopacka D.
Plocharski W.
Siucinska K.
Tematy:
ultradzwieki
jakosc produktu
przemysl owocowo-warzywny
fale dzwiekowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies