Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The potential benefits of genetics and genomics to improve beef quality - a review

Tytuł:
The potential benefits of genetics and genomics to improve beef quality - a review
Genetyka i genomika jako czynniki doskonalenia wołowiny
Autorzy:
Hocquette J.-F.
Renand G.
Leveziel H.
Picard B.
Cassar-Malek I.
Tematy:
genetics
genomics
beef quality
cattle
muscle fibre
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies