Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Determining the structural amino acid attributes which are important in both protein thermostability and alkalophilicity: a case study on xylanase

Tytuł:
Determining the structural amino acid attributes which are important in both protein thermostability and alkalophilicity: a case study on xylanase
Autorzy:
Delavari A.
Zare S.
Ghaemi M.R.
Kashfi R.
Ebrahimi M.
Tahmasebi A.
Ebrahimie E.
Tematy:
amino acid
xylanase
hemicellulose
thermostability
linear regression
bioinformatics
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies