Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena składu kwasów tłuszczowych w margarynach rynkowych z lat 1997-2003

Tytuł:
Ocena składu kwasów tłuszczowych w margarynach rynkowych z lat 1997-2003
Assessment of fatty acids content in margarines on the Polish market in 1997-2003
Autorzy:
Pawlicka M.
Balas J.
Jacorzynski B.
Swiderska K.
Daniewski M.
Mojska H.
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies