Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość mięsa świń rasy puławskiej żywionych mieszankami zawierającymi różne źródła białka

Tytuł:
Jakość mięsa świń rasy puławskiej żywionych mieszankami zawierającymi różne źródła białka
Meat quality of Pulawska breed pigs fed mixtures containing different protein sources
Autorzy:
Milczarek A.
Osek M.
Tematy:
trzoda chlewna
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
zrodla bialka
swinia pulawska
mieso wieprzowe
jakosc
czynniki zywieniowe
bobik niskotaninowy
wywar kukurydziany suszony
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies