Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ konserwacji wilgotnego ziarna jęczmienia niskocząsteczkowymi kwasami organicznymi na jego skład chemiczny i strawność suchej masy in vitro

Tytuł:
Wpływ konserwacji wilgotnego ziarna jęczmienia niskocząsteczkowymi kwasami organicznymi na jego skład chemiczny i strawność suchej masy in vitro
The effects of preserving moisture barley grain with low molecular organic acids on the chemical composition and dry matter digestibility in vitro
Autorzy:
Brzoska F.
Sala K.
Zywczok H.
Tematy:
pasze
jeczmien
ziarno wilgotne
konserwowanie pasz
kwasy organiczne
kwas propionowy
kwas mrowkowy
kwas octowy
ziarno konserwowane
sklad chemiczny
strawnosc
doswiadczenia zywieniowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies