Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Piekarzu, czy wiesz, że... określenie tradycja staje się w piekarstwie synonimem podążania za nowoczesnością? Jakże to przewrotne, a jednocześnie prawdziwe. Przez wiele lat wdrażaliśmy w naszej rodzinnej technologii nowinki piekarskie, po to by nagle stanąć w miejscu i poczuć sentyment do... tradycji

Tytuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... określenie tradycja staje się w piekarstwie synonimem podążania za nowoczesnością? Jakże to przewrotne, a jednocześnie prawdziwe. Przez wiele lat wdrażaliśmy w naszej rodzinnej technologii nowinki piekarskie, po to by nagle stanąć w miejscu i poczuć sentyment do... tradycji
Autorzy:
Jarosz K.
Tematy:
piekarstwo
piekarnie
piekarze
tradycje
pieczywo
chleb
chleb na kwasie
zakwas piekarski
maka pszenna
maka zytnia
typy maki
receptury tradycyjne
jakosc produkcji
jakosc produktu
nowe trendy
trendy zywieniowe
trendy konsumenckie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies