Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena otłuszczenia i umięśnienia tuszek gęsi i kaczek w oparciu o masę zmodyfikowanego płata skóry z tłuszczem podskórnym i masę tuszki bez tego płata

Tytuł:
Ocena otłuszczenia i umięśnienia tuszek gęsi i kaczek w oparciu o masę zmodyfikowanego płata skóry z tłuszczem podskórnym i masę tuszki bez tego płata
Autorzy:
Bochno R.
Murawska D.
Tematy:
mieso drobiowe
tuszki kacze
tuszki gesie
otluszczenie podskorne
platy skory z tluszczem podskornym
masa tuszki bez plata skory z tluszczem podskornym
umiesnienie
tkanki zwierzece
zawartosc miesa w tuszy
rownania regresji
szacowanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies