Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Obsługa i rozliczanie produkcji w zakładzie piekarsko-cukierniczym

Tytuł:
Obsługa i rozliczanie produkcji w zakładzie piekarsko-cukierniczym
Autorzy:
Latawiec M.
Tematy:
gospodarka magazynowa
produkcja
piekarstwo
cukiernictwo
plany produkcyjne
zarzadzanie
praca zmianowa
przeplyw informacji
programy informatyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies