Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of casein content in raw milk on retention of basic ingredients in pasteurized milk and raw curd

Tytuł:
The effect of casein content in raw milk on retention of basic ingredients in pasteurized milk and raw curd
Wpływ zawartości kazeiny w mleku surowym na retencję podstawowych składników w surowcu po pasteryzacji i w twarogu
Autorzy:
Salamonczyk E.
Mlynek K.
Zielinska K.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies