Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The impact of open-field and protected cultivation on biochemical characteristic of bananas (Musa spp. AAA)

Tytuł:
The impact of open-field and protected cultivation on biochemical characteristic of bananas (Musa spp. AAA)
Autorzy:
Kafkas E.
Gubbuk H.
Pinar H.
Selli S.
Gunes E.
Tematy:
Musa
sugar
acid
mineral content
fatty acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies