Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Konserwy rybne - skład chemiczny i znaczenie w racjonalnym żywieniu

Tytuł:
Konserwy rybne - skład chemiczny i znaczenie w racjonalnym żywieniu
Rybnye konservy, khimicheskijj sostav i znachenie v racionalnom kormlenii
Canned fish-chemical composition and its nutritive values
Les conserves de poisson - leur composition chimique et leur importance dans lalimentation rationelle
Fischkonserven - chimische Zusammensetzung und Bedeutung in der rationellen Ernahrung
Autorzy:
Ganowiak Z.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies