Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja wyrobów makaronowych z dodatkiem mąki żytniej i mąki pszennej ciemnej

Tytuł:
Produkcja wyrobów makaronowych z dodatkiem mąki żytniej i mąki pszennej ciemnej
Pasta production with additives of rye flour and dark wheat flour
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
przetwory zbozowe
makarony
technologia produkcji
dodatki do zywnosci
maka zytnia
maka pszenna ciemna
maka zytnia jasna
sklad chemiczny
sklad granulometryczny
zawartosc bialka
jakosc
wyrozniki jakosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies