Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Elementy programowania mechanicznych właściwowści pasteryzowanej szynki i łopatki puszkowanej

Tytuł:
Elementy programowania mechanicznych właściwowści pasteryzowanej szynki i łopatki puszkowanej
Ehlementy programmirovanija mekhanicheskikh svojjstv pasterizovannogo okoroka i lopatki v konservnykh bankakh
The elements of mechanical programming of some properties of pasteurized canned ham and canned shoulder
Elements de programmation des qualites mecaniques du jambon pasteurise et de lepaule en boites
Programmelemente der mechanischen Eigenschaften des pasteurisierten Schinken und Buchsenschulterblatts
Autorzy:
Pezacki W.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies