Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość izomerów trans w tłuszczach wyrobów cukierniczych i przekąskach typu “fast food”

Tytuł:
Zawartość izomerów trans w tłuszczach wyrobów cukierniczych i przekąskach typu “fast food”
The content of trans isomers in the fats of pastry and fast food snacks
Autorzy:
Swiderski F.
Obiedzinski M.
Matias D.
Waszkiewicz-Robak B.
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies