Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemiczne aspekty higieny żywności cz.12. Chemiczne związki szkodliwe w mleku i produktach mleczarskich w wyniku stosowania substancji myjących i dezynfekujących (sanitujących)

Tytuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności cz.12. Chemiczne związki szkodliwe w mleku i produktach mleczarskich w wyniku stosowania substancji myjących i dezynfekujących (sanitujących)
Chemical aspects of food hygiene part 12. Harmful chemical compounds in milk and dairy products - residues of cleaning and disinfecting agents (sanitizers)
Autorzy:
Smoczynski S.S.
Tematy:
higiena zywnosci
substancje chemiczne
substancje szkodliwe
przetwory mleczne
srodki myjaco-dezynfekujace
preparaty dezynfekujace
higiena doju
higiena produkcji
zagrozenie zdrowia
pozostalosci detergentow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies