Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Producent jest odpowiedzialny za jakość produktu. Zagrożenia w przemysłowych systemach pakowania mięsa, drobiu i ryb. Rozmowa z prof. Stanisławem Ziębą, Honorowym Przewodniczącym Rady Gospodarki Żywnościowej

Tytuł:
Producent jest odpowiedzialny za jakość produktu. Zagrożenia w przemysłowych systemach pakowania mięsa, drobiu i ryb. Rozmowa z prof. Stanisławem Ziębą, Honorowym Przewodniczącym Rady Gospodarki Żywnościowej
Autorzy:
Wojciechowski T.
Tematy:
wywiady
Zieba Stanislaw wywiad
Rada Gospodarki Zywnosciowej
zywnosc
jakosc
producenci
odpowiedzialnosc producentow
systemy pakowania
mieso
drob
ryby
opakowania
pakowanie
przetworstwo zywnosci
przepisy prawne
absorbenty
produkt
zapach
smakowitosc
wyglad
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies