Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ metody UHP na cechy jakościowe i trwałość szynki wieprzowej

Tytuł:
Wpływ metody UHP na cechy jakościowe i trwałość szynki wieprzowej
The effect of high pressure on the quality and shelf-life of cooked pork ham
Autorzy:
Grochalska D.
Barabasz A.
Windyga B.
Sciezynska H.
Mroczek J.
Fonberg-Broczek M.
Porowski S.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies