Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Efektywność ekonomiczna produkcji tuczników żywionych mieszankami z udziałem krajowych źródeł białka jako zamienników poekstrakcyjnej śruty sojowej GMO

Tytuł:
Efektywność ekonomiczna produkcji tuczników żywionych mieszankami z udziałem krajowych źródeł białka jako zamienników poekstrakcyjnej śruty sojowej GMO
The economic efficiency of the production of fattening pigs fed with domestic protein sources as a replacement for GM soybean meal
Autorzy:
Sonta M.
Rekiel A.
Wiecek J.
Batorska M.
Tematy:
produkcja zwierzeca
trzoda chlewna
tuczniki
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
zamienniki sruty sojowej GMO
groch
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
oplacalnosc produkcji
efektywnosc ekonomiczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies