Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sery twarogowe jako źródło wybranych makroelementów - Mg, Ca, P

Tytuł:
Sery twarogowe jako źródło wybranych makroelementów - Mg, Ca, P
Curds cheese as a source of selected macroelements - Mg, Ca, P
Autorzy:
Tonska E.
Klepacka J.
Tematy:
przetwory mleczne
sery
sery twarogowe
skladniki mineralne
wartosc odzywcza
magnez
wapn
fosfor
zawartosc magnezu
zawartosc wapnia
zawartosc fosforu
oznaczanie
analiza zywnosci
spektrofotometria atomowa absorpcyjna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies