Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wyciągu z przytarczyc (PTE) na zawartość kwasu cytrynowego (KC) I. Aktywność dehydrogenazy izocytrynianowej (ICD) kości i niektórych narządów szczura

Tytuł:
Wpływ wyciągu z przytarczyc (PTE) na zawartość kwasu cytrynowego (KC) I. Aktywność dehydrogenazy izocytrynianowej (ICD) kości i niektórych narządów szczura
Vlijanie ehkstrakta parashhitovidnykh zhelez (PTE) na soderzhimoe limonnojj kisloty (KC) i aktivnost izocitratnojj degidrogenazy (ICD) kosti i nekotorykh organov krysy
Influence of parathyroid extract (PTE) on the citrate content and izocitric dehydrogenase activity in bones and some organs of rat
Autorzy:
Szot Z.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies