Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość miodów pszczelich handlowych na podstawie oznaczania ich składników niecukrowych. Część II. Zawartość inhibiny w miodach krajowych

Tytuł:
Jakość miodów pszczelich handlowych na podstawie oznaczania ich składników niecukrowych. Część II. Zawartość inhibiny w miodach krajowych
Opredelenie kachestva torgovykh pchelinykh medov na osnovanii issledovanija ikh ne sakharistykh ehlementov. Chast II. Bakteriostaticheskie issledovanija soderzhanija inkhibiny
Commercial honey quality appraisal on the basis on nonsugar components content. Part II. Inhibine content in Polish honeys
Autorzy:
Chwastek M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies