Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przydatność do tuczu, wartość rzeźna i jakość mięsa jagniąt z dwustopniowego krzyżowania owiec merynosowych z trykami tej samej rasy mięsnej

Tytuł:
Przydatność do tuczu, wartość rzeźna i jakość mięsa jagniąt z dwustopniowego krzyżowania owiec merynosowych z trykami tej samej rasy mięsnej
The fattening performance, slaughter value and meat quality of lambs from two-step crossing of Polish Merino ewes with rams of some meat breeds
Prigodnost k otkormu uboInyj vyhod i kachestvo mjasa jagnjat ot dvuhstupenchatogo skreshhivanija merinosovyh ovec s baranami odnoj i toj zhe mjasnoj porody
Autorzy:
Korman K.
Musial A.
Osikowski M.
Tematy:
tucz
wartosc rzezna
jakosc miesa
jagnieta
krzyzowanie dwustopniowe
owca merynos
tryki
rasy miesne
krzyzowanie zwierzat
przydatnosc do tuczu
masa ciala
krzyzowanie jednostopniowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies