Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Alergenne składniki żółtka jaja

Tytuł:
Alergenne składniki żółtka jaja
Allergenic components of egg yolk
Autorzy:
Dymek M.
Skiba T.
Tematy:
zoltko jaja
alergeny pokarmowe
alergie pokarmowe
jaja
lipoproteiny
foswityna
immunoglobuliny
mechanizm dzialania
apowiteleniny
alfa-liwetyna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies