Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fortyfikacja mąki - zalecenia WHO i niektóre programy krajowe

Tytuł:
Fortyfikacja mąki - zalecenia WHO i niektóre programy krajowe
Flour fortification - WHO recommendations and some national programs
Autorzy:
Slowik E.
Tematy:
maka
surowce piekarskie
wzbogacanie zywnosci
skladniki mineralne
witaminy
regulacja prawna
WHO
zalecenia zywieniowe
programy krajowe
skladniki odzywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies