Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykrywanie modyfikacji genetycznych w wybranych roślinach i produktach żywnościowych metodą PCR

Tytuł:
Wykrywanie modyfikacji genetycznych w wybranych roślinach i produktach żywnościowych metodą PCR
Identification of genetic modifications in selected plants and foods using the PCR method
Autorzy:
Szopa J.
Rembacz K.
Lukaszewicz M.
Skala J.
Tematy:
modyfikacja genetyczna
rosliny transgeniczne
zywnosc transgeniczna
produkty spozywcze
izolacja DNA
lancuchowa reakcja polimerazy
amplifikacja DNA
biologia molekularna
organizmy zmodyfikowane genetycznie
identyfikacja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies