Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Konkurencyjność przedsiębiorstw sektora rolno-spożywczego

Tytuł:
Konkurencyjność przedsiębiorstw sektora rolno-spożywczego
Companies competitiveness of the agri-food sector
Autorzy:
Dolata M.
Hadryjanska B.
Tematy:
sektor rolny
sektor spozywczy
przedsiebiorstwa
konkurencyjnosc ekonomiczna
czynniki konkurencyjnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies