Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Instrumentalna metoda oceny wybranych cech tekstury jabłek na podstawie emisji akustycznej

Tytuł:
Instrumentalna metoda oceny wybranych cech tekstury jabłek na podstawie emisji akustycznej
Instrumental method based on acoustic emission for evaluation of selected texture attributes of apples
Autorzy:
Zdunek A.
Tematy:
owoce
warzywa
przechowywanie
tkanki roslinne
pekanie tkanek roslinnych
tekstura zywnosci
metody instrumentalne
emisja akustyczna
test przebijania
analiza sensoryczna
wlasciwosci mechaniczne
jakosc
fruit
vegetable
storage
plant tissue
cracking
food texture
instrumental method
acoustic analysis
sensory analysis
mechanical property
quality
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies