Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sorption properties of the selected food products with special nutritional purposes for infants

Tytuł:
Sorption properties of the selected food products with special nutritional purposes for infants
Właściwości sorpcyjne wybranych środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla niemowląt
Autorzy:
Ocieczek A.
Ruszkowska M.
Tematy:
hygroscopic property
food powder
child
special purpose
water content
water activity
GAB model
sorption property
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies